Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Shenzhen Prince New Material Co., Ltd.

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Κίνα Shenzhen Prince New Material Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Prince New Material Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Η επιχείρησή σας έχει κερδίσει μια πολύ καλή φήμη, όχι μόνο επειδή τα προϊόντα σας είναι υψηλού - ποιότητα, αλλά και καλά-κατασκευασμένου συστήματος υπηρεσιών σας. Κατ' αρχάς, το χρώμα του τυπωμένου προϊόντος είναι πλήρες, επιτυπώστε είναι ακριβής. Δεύτερον, η καυτή σφραγίζοντας άκρη είναι πολύ τακτοποιημένη, και η γωνία της τσάντας δεν θα έχει τις ατέλειες όπως οι τραχιές άκρες.

—— DOWNLITE

Θέλω να πω ότι η ποιότητα των προϊόντων σας είναι πολύ υψηλή. Σας ευχαριστώ για την όλη χρήσιμη πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Πολυμερής   ομάδα, Α.Ε.  .

Η ομάδα σας είναι πολύ επαγγελματική και η γρήγορη υπηρεσία, η ποιότητα σημαιών είναι έξοχη μεγάλη. Πωλεί καλά. Ακόμη και καλύτερα από διατάξαμε από άλλες χώρες.

—— Ο κ. Anthony Glazier-Canada

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Prince New Material Co., Ltd.

1 2 3 4
Shenzhen Prince New Material Co., Ltd. Shenzhen Prince New Material Co., Ltd. Shenzhen Prince New Material Co., Ltd. Shenzhen Prince New Material Co., Ltd.
Πύλη επιχείρησης Κτήριο επιχείρησης Υποδοχή επιχείρησης Γραφείο
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : OEM
Αριθμός Υπαλλήλων : 2200~3000
Ετήσιες πωλήσεις : 87,000,000-1,000,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1997
Εξαγωγή pc : 10% - 20%
Εισαγωγή
Ιστορία
Υπηρεσία
Η ομάδα μας

Μπορούμε να σας προσφέρουμε τη «μιας στάσης» υπηρεσία συσκευασίας προϊόντων από την πρώτη ύλη στη συσκευασία και την παράδοση.

 

Οι τύποι προϊόντων μας που περιλαμβάνουν στη μαλακή συσκευασία για όλα τα είδη τροφίμων, συσκευασία φουσκαλών, βιοδιασπάσιμη συσκευασία, κρύα αλυσίδα packagin και ούτω καθεξής.

 

Προκειμένου να δημιουργηθούν μηά προϊόντα ατέλειας, να εμμείνουν στην ποιότητα ως ακρογωνιαίο λίθο, να υιοθετηθούν οι σύγχρονες επιστημονικές διοικητικές μέθοδοι, και να ληφθεί το προβάδισμα στην εισαγωγή της ποιοτικής διαχείρισης στο πρώτο στάδιο της ανάπτυξης βιομηχανίας. Είναι η πρώτη επιχείρηση στη βιομηχανία για να περάσει τη διπλή πιστοποίηση του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης και του ISO 14001 του ISO 9001 περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης. Προκειμένου να ανταποκριθούν τα πρότυπα RoHS της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η επιχείρηση επένδυσε τα εκατομμύρια yuan για να καθιερώσει επαγγελματικά εργαστήριο, εισαγόμενος διεθνής προηγμένος εξοπλισμός δοκιμής από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιαπωνία, έλεγξε αυστηρά τον ποιοτικό έλεγχο, και προσπάθησε για σιγουριά.

 

Κάτω από την περίσταση της παγκόσμιας παγκοσμιοποίησης, έχουμε επιμείνει πάντα στην πράσινη ανάπτυξη και την ανθρωπιστική προσοχή. Έχουμε τον πολύ δρόμο. Θα συμβαδίσουμε με τη The Times και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το στόχο ανάπτυξης «τον κόσμο και ολόκληρο τον κόσμο», και να προσπαθούμε να προωθήσουμε προς τους παγκόσμιους πρώτης τάξεως προμηθευτές των νέων υλικών συσκευασίας προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Τον Ιούλιο του 2018, μετά από τον πάσσαλο 51% στη Co. Fuyida Chongqing, το ΕΠΕ, τα κύρια προϊόντα του επεκτάθηκε στα υλικά συσκευασίας αφρού και εγγράφου. Μεταξύ τους, τα υλικά συσκευασίας αφρού περιλαμβάνουν τον αφρό πολυστυρολίου (EPS) και τα σύνθετα υλικά συσκευασίας του, τα οποία συγκεντρώνονται με τα έκδοχα. Τα υλικά συσκευασίας εγγράφου περιλαμβάνουν τα υλικά κυψελωτής συσκευασίας, σύνθετα υλικά συσκευασίας που συγκεντρώνονται με EPS και EPE, ζαρωμένα χαρτοκιβώτια, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στα ηλεκτρονικές προϊόντα και τις οικιακές συσκευές.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Prince New Material Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Denis Li

Τηλ.:: 86-15814748102

Φαξ: 86-0755-23212490

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)